Transformers Bumblebee

Transformers Bumblebee – Lego/Kre-o

admin_toy2toy Geen categorie Leave a Comment

Transformers Bumblebee – Lego/Kre-o

Lego/Kre-o:

‘Met Lego kun je alles maken’, was jarenlang de slogan. Maar sinds andere bedrijven eveneens gelijksoortige steentjes mogen maken is het hek pas echt van de dam. Menig oude speelgoedlijn en film en gamereferenties wordt nieuw leven ingeblazen door bedrijven zoals KREO. Hierdoor kunnen we onze bouwplannen combineren met nostalgie van weleer zoals bijvoorbeeld; de Transformers.

Transformers Bumblebee:

Bumblebee is de “kleine broer” van het Autobots-kamp. Hij streeft er steeds naar om zichzelf te bewijzen in de ogen van meerderen, sterkere Autobots waar hij veel respect voor heeft, vooral voor zijn leider: Optimus Prime. Deze bewondering is zo groot dat hij riskante dingen doet die hem in gevaar kunnen brengen. Toch is hij een slimme Autobots, hij een bekwame en betrouwbare berichtgever en spion. Doordat hij klein gebouwd is kan hij op plaatsen komen waar zijn grotere collega’s niet kunnen komen.

Kre-O Transformers:

Is uitgebracht in 2011, en is een samenwerking tussen Hasbro en Oxford een Zuid Koreaanse bouw speelgoed fabrikant.

Picture is made by H. Hendriks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *